петък, юли 13, 2012

Петък 13-ти и разни други неща

Привет в този толкова запомнящ се ден!

Никога не ме е плашила комбинацията на числото 13 и денят петък. Дори е някак интерсена... може да се каже даже късметлийска. Вие какво мислите по въпроса?

От толкова есета, писма и стаии на наглийски през последната седмица изобщо не ми остана време да напиша нещичко тук...
Днес търсех моя снимка с брат ми и случайно попаднах на непубликувани покани, които дори съм забравила, че съм правила. Та ще ви ги покажа сега, с не знам колко дневно закъснение :)
Но преди това, искам да честитя рожденият ден на най-страхотното братче на света - моето! Днес става на 22, но за съжаление ми е далеч, за да празнуваме заедно...
Та искам да му пожелая да си остане все така обичан от всички и да постигне всичко за кеото мечатае!!!


И така да ви покажа и поканите. Те са за абитуриенттски бал. Поръчани ми бяха от една много мила девойка от Велинград, която вече е студентка. Нейният клас беше решил да покани всеки учител, който им е преподавал и определено ми създадоха доста работа :). Важното е, че останаха много доволни.


Ето и още една, за да добиете по-добра представа:


Ето и бъркотията, която редовно създавах докато ги правех. Тези от вас, които нямат машинка за изрязване на фигурки от типа на Биг шота, ще разберат мъката ми :).


Ето ме и мен в действие :)))


За капак на всичкото рязане на ръка, класа остана доволен и пожелаха и "албумче" за калсната си :))). Всъщност идеята му беше да бъде различен албум - кутия с малки рамчици за снимки (за всеки от класа) и празно място на гърба. Така всеки ученик със своя почерк написа послание за любимата си класна... По мое мнение това е възможно най-сантименталния подарък! Вие как мислите?

Съжалявам за снимките... никак не са хубави, но трябваше да снимам на лампа...




Ще се радвам да споделите мнението си. За мен ще е интересно да го чуя!

Леле, пак стана много дълго... Какво да се прави, така ще е като пиша толкова рядко :)! Надявам се не съм ви уморила от скука. А сега е време да ви оставям, отивам да събирам багажа. Пожелайте ми приятна почивка в къщи, при мама и тате ... и новата кухня, де! :))) А аз пък ви пожелавам прекрасни и вдъхновяващи почивни дни!
До скоро!

4 коментара:

  1. Отзад - напред: Приятна почивка и много пълноценни мигове с твоите близки. Второ, поканите са страхотни - адмирации за търпението, аз не бих се захванала с подобен проект и то без услужливи машинки, трето - честит ти рожденик. Хайде, не ни забравяй, но си почини на МАХ.

    ОтговорИзтриване
  2. Честит рожден ден на брат ти и много успехи му желая! И моята сестра имаше вчера рожден ден и този петък 13-сти беше чудесен за мен и близките ми. Поканите са много стилни и много красиви, кутията-албум също! Много оригинални и си е заслужавало цялото време и целият труд!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви много за пожеланията! Радвам се, че са ви харесали поканите:)!

    ОтговорИзтриване
  4. Поканите са много красивии!! БРАВО :)

    ОтговорИзтриване