петък, юни 29, 2012

I've been working too hard lately

Привет любопитковци, надничащи тук от време н време!
С най-голямо удоволствие искам да се похваля, че сесията ми официално приключи вчера!!! Последната седмица беше просто кошмарна за мен... постоянно пред компютъра, почти без да излизам. Вечеряхме салата, защото нямах време да готвя. Сънят не ми достигаше - полагаха ми се по 3-4 часа на ден... Толкова се радвам, че всичко свърши и тази сутрин на мястото на зомбито Аз се събуди друго забравено Аз - с усмивка и желание да свърши толкова много неща. Та така от днес и аз мога да се порадвам на лятото, без да се притеснявам за изпити и да гоня срокове за проекти. Типично за мен си починах по мой си странен начин - изчистих цялата ми студентска стаичка и се разпрострях навякъде из нея, т.к. съквартирантката ми се изнесе онзи ден. Определено доволствам, гледайки всичко чисто и подредено!
От известно време съм си запланувала един куп нещица, които да направя това лято... цял списък стана. Лошото е, че няма да мога да покажа всичко със снимков материал, защото апарата ми се подвизава някъде из Америката :). Обаче това не ме притеснява, хич не се съмянвам, че ще ми го върнат пълен с прекрасни снимки. Липсата на апарата, ме накара да помисля по-креативно... та търсейки положителното в ситуацията, стгнах до гениалната идея, че след като не мога да снимам, ще ми се наложи да опитам да рисувам :))). Не знам до колко това ще се окаже добра идея, но съм склонна да опитам. И без това имам един дебел тефтер, който чака да бъде изрисуван (по-скоро надраскан :))от мен. Чакат ме и няколко нови блокчета със страхотни хартии за картички. Също съм си набелязала няколко интерсни рецепти, които искам да приготвя. Освен всичко това, искам да поразуча някоя и друга програмка. Изобщо очертава се да бъде забавно лято :).
Искам да ви споделя и нещо, което напоследък вълнуваше цялото ни семейство. След дълги години (над 15), прекарани в неудобство в старата ни тясна кухня, вече си имаме нова по-голяма и по-удобна кухня (поне по думите на мама и тате). Мама си е избирала цветовете, лично аз бих се спряла нещо много по-ралично. Кухнята е изработена от мебелна фирма " Атамар", която изцяло са се съобразили с нейните изисквания. Ето и снимки:



И все пак никак не е лоша, нямам търпение да се прибера и да приготвя някоя вкусотийка в нея :)! Пък дано се и намери, с какво да я снимам :))).

Spencer & Hill and Nadia Ali - Believe It

Накрaя, напълно в духа на публикацията - една страхотна песничка. Нека тя е поздрав за всички вас, изморени и изтощени от работа любопитковци.
Желая ви спокойна нощ и много почивка през идните два дни!





2 коментара:

  1. Определено няма да скучаеш лятото :))) Пожелавам ти да изпълниш всичкинабелязани задчи в списъка и да имаш едно емоционално и прекрасно лято!

    ОтговорИзтриване
  2. Много благодаря! Дано и твоето лято е прекрасно! :)

    ОтговорИзтриване