сряда, май 09, 2012

Pay it forward

Тази игра е много забавна. Ето и правилата и за тези, които не са запознати с нея:

"Това е една много весела и интересна игра, за всички, които обичат да майсторят разни неща. Условията са много прости, първите пет, които коментират тази публикация, ще получат ръчно правено подаръче от мен, а от своя стана ще трябва да публикуват играта и те също да подарят нещо ръчно правено на първите пет, които им отговорят. За изработка на тези подаръци има срок от една година, за да може да имате достатъчно време да творите спокойно."


За сега има само трима желаещи подарък от мен :). Това са Елена Гадева, Таня Цветкова и Теди Карапачова.

Издирват се още двама ентусиасти :))).

Та така да се отчета за първият изпратен подарък. Той беше за страхотната Елена, която по разни и разнообразни причини няма да е в България идните няколко месеца. Затова нейният подарък беше с преимущество. За съжаление бях затрупана с работа и времето ме притискаше, поради тази причина не успях да се развихря съвсем. Това напъхах в малкото пакетче, което и изпратих.


Аз също съм получила подарък от нея (много мило, нали ! - Блабодаря ти, Ели!!!), но все още не съм го отворила. Обещавам обаче, да симам и да покажа, веднага щом се добера до него :).

До тук добре, но не успях да се преборя с желанието си да правя още и още подаръци. Пет ми се струват малко, но за повече не знам дали ще имам сили и време. Искам да зарадвам повече хора... и ето какво се получи в резултат на моето желание.

В jpg формат


Ето и в png формат


Това дигитално печатче е за всички вас феички, които творите картички - съвсем БЕЗПЛАТНО. Знам, че не е суперско, като тези в онлайн магазините... но все пак е правено с много желание и липса на достатъчно опит в рисуването на компютър :). Иска ми се да ви хареса и ще се радвам да видя поне една картичка с този мой котак :). А ако все пак това се случи, определено ще ми бъде стимул да продължа да се упражнявам с дигиталното рисуване :). Така, така да си кажа и че много ще се радвам, ако блога ми се сдобие с нови приятели. Също така се чувствйте свободни да коментирате, за мен ще е удоволствие.

И сега да ви споделя от къде дойде идеята за този котак. Цветето, което се кани да подари, всъщност вече е подарено на мен, от моя приетел - да, това е така да го кажем "първообраза" :))). Вече за трети път получавам от него цвете без повод, та реших да го отбележа по някакъв начин :). Надявам се да зарадвам поне някоя от вас така, както радват мен - без повод. Вече съм спокойна, че подаръците ми няма да са само 5 :D!

Толкова от мен за сега. Лекинка и сладки сънища!





8 коментара:

  1. Много са сладурски!! Продължавай все така!

    ОтговорИзтриване
  2. Хоп, открих те и пу за мен четвърта :-) Хубави, мнооого хубави са ти нещата, а печатчето е .....мммм страхотно. Не се съмнявай в способностите си момиче! Ставам ти ревностен почитател!

    ОтговорИзтриване
  3. Направо е повече от суперско! Продължавай все така!

    ОтговорИзтриване
  4. Много симпатично коте! Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много е сладък този котарак-Благодаря!
    Аз ще го използвам със сигурност!

    ОтговорИзтриване
  6. Таланта си е талант - личи си отдалече! Благодаря за печатчето и за това, че го сподели с нас! Радвам се, че та открих! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  7. Печатчето си е супер, вече е в папката ми free stamps, за което благодаря, разбира се!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  8. Тъй като отскоро съм в света на блогърите,сега виждам тази публикацийка,в която се споменава скромната ми личност:)Благодаря за подаръчето,Нели, беше много сладко и м/у другото тефтерчето вече е почти изписано:)

    ОтговорИзтриване