сряда, април 25, 2012

Днес - щастлива и доволна

Днес имах доста поводи за усмивки. Но да кажем, че най-важният е резултат от днешните ми покупки. Толкова желани и очаквани с такова нетърпение! Ето, вижте тези прелестни хартии с невероятно сладки имена - "Чаровно" и "Грациозно", на новите ми любимци Echo park!!!
Освен радостта от покупките, прекарах малко време и с колегите си. Макар да не оценявам съвсем, колко скъпи са ми тези мигове, съвсем скоро ще си дам сметка за това! Порадвахме се на едно уникално (според мен) творение, дело на студенти от специалност Инженерен дизайн в Технически Университет - София. Една комбинация между мъдри мисли и идеи, целенасочено ориентирани към страхотната инициатива,превърнала се в традиция в Технически Унивесритет - Зелен месец! Ето няколко снимки от "Лабиринт на мечтите в системата".
Дано и на вас съм подарила поне мъничка усмивка с моя хубав ден! А сега сладки сънища... С нетърпение очаквам да видя какво ми готви утрешният ден! :)
P.S. Забравих да спонена, че моето същество за пореден път ме изненада и се прибра с ново розово саксийно цвете за мен. Толкова е мил (happy)!

2 коментара:

  1. Много се радвам, че ти е харесал лабиринта!! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Щом поне един човек е оценил идеята на лабиринта, значи мисията ни е изпълнена :)

    ОтговорИзтриване