събота, декември 10, 2011

Моите коледни настроения

Тази година всичко около мен се случва много бързо и в последния момент. И участието ми "В самолет без билет" vol.10 не прави изключение. От доста време следя изданията и тайничко се надявах, че и моя ред ще дойде. Опитах късмета си в отворената покана на озрганизаторите на събитието. Единственото "условие" за участие, беше да покажа моето виждане за една по-различна Коледа. Определено не се затрудних, тъй като това е най-любимият ми празник и... още от сега ми е едно такова, коледноооо.
Тъй като съм голяма мързелана, що се отнася до снимането и качването на снимки в блога... и този път ще покажа само снимките, с които участвах и получих покана да стана част от екипажа в това издание :). Ако сред вас има любопитни, какво друго съм подготвила за предстоящите празници - то заповядайте да видите всичките ми нещица на живо на 11.12.2011г.от 16h в София, на адрес ул."Поп Богомил"23 с любезното домакинство на кафе-галерия "Карабас Барабас"

Канелени късметчета

Картичка-ръкавичка, която да "стопли" вашите пожелания

Висулка за елха



2 коментара:

  1. Чудесно си се подготвила! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления, всичко беше много стилно и красиво! Много се радвам, че се запознах с теб - толкова усмихнат и слънчев човек!
    Поздрави от мен!

    ОтговорИзтриване