четвъртък, септември 08, 2011

Steampunk

Привет! Днес искам да ви покажа, нещо различно от обичайните ми картички. Затова, нека като за начало да благодаря на Двете елши за страхотното предизвикателство, което наистина се оказа предисзивкателство за мен! Първо, защото стилът steampunk е абсолютно непознат за мен... Да, виждала съм най-различни бижута, които страшно много ми харесват... но в същото време са някак далечни за мен. Втората причина, поради която доста време се самонавивах да опитам, беше липсата на каквито и да е зъбни колелца и метални джаджи. Много мислих и четох за въпросния стил и струва ми се, че пак не съм вникнала съвсем в неговия дух. Картичката, която направих е по-скоро комбинация от "розовия" ми стил и зададената тема. Идеята дойде с песента "Changes in my life" в комбинация с новите ми хартии ( наистина са великолепни! ). Прерових всички инструментии и кутийки с пирони, болчета и гайчици на милото... но не се оказа особено успешно... Използвах някои от елементите ми за бижута(за перата на пилето). Не знам до колко съм успяла да създам нещо, отговарящо на темата :)! Но пък нали за това са елшичките и екипа им :). Ще се радвам на техните коментари и критика, както и на тези на всички, попаднали публикацията ми!



7 коментара:

  1. Не знам и аз дали е съвсем в стила, но се е получила много интересна и оригинална картичка :)
    Поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Много интересна идея , металните елементи ми допадат! Пожелавам успех от сърце!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесва картичката ти! Чудесна интерпретация на стила!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна е идеята ти! Много близка, до тази, която аз имах първоначално..Пожелавам ти успех в предизвикателството! Картичката е много оригинална и много красива!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна е, Нел! Идейна, запомняща се и различна:) Браво!

    ОтговорИзтриване
  6. Много ми харесва как си направила птицата с тези метални елементи за акцент!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей, Ейнджъл Нел, имам честта да правя картичка за теб. Моля пиши ми на адрес mrselenageorgieva@gmail.com, за да знам къде да я изпратя. Разгледах блога ти и съм впечатлена от красотата, която създаваш. Поздравления!Елена

    ОтговорИзтриване