неделя, септември 19, 2010

Благодаря!!!

Дойде ред и на този, дълго обмислян пост... В него искам да изкажа огромните си благодарности на една страхотна жена. Страхотна е не само заради, нещата които твори и хилядите усмивки, които причинява... страхотна е, защото преди всичко е истински човек! Тя ми подаде ръка и повярва в мен, когато се нуждаех именно от това -
Танче, благодаря ти!
Таня е майка, съпруга, шеф, приятел, слушател... и сигурна съм още много, много други неща, за които дори и не подозирам :)! Непоправим ентусиаст и голям естет, което безспорно личи във всичко, създадено от нея (а повярвайте ми, то не е никак малко)! Приготвила съм малко снимки, за да надникнете в нейния вълшебен свят... макар тези снимки да не могат реално да пресъздадат магията на ателието й. Няма да можете да се усмихнете на Шопохоличката, да усетите уханието на възглавничката с билки, да се докоснете до прекрасно изрисуваните керамичните съдове, да си изберете пликче за парички и да видите Таня и нейната помощничка - Пепка в действие... Именно там се намери местенце и за моите картички. Не мога да ви опиша колко съм щастлива от това!
И все пак, стига съм ви занимавала със себе си. Погледайде и се порадвайте и вие :)))

Така ... Това е витрината на Ателие Троян Декор в центъра на Враца. С ръка на сърцето мога да кажа, че тази витрина е като магнит за деца ( а и не само за тях :)))!

Прекрачваш прага и погледа ти не може да обхване цялата тази красота...


Това е нещо, което е лично неин патент - страхотни пликова за финаси :)))!


А това... Това сме аз и Таня в едно :)! От мен картичката, от нея всичко останало... Как да не отидеш да опаковаш подарък при нея :))) (Този до колкото си спомням отпътува към Мездра)



За сега толкова, скоро пак ще им отида на гости и ще има нови снимкиии :)))!

2 коментара:

  1. Много хубаво магазинче, определено привлича погледа :)
    Радвам се за теб и за това че твоите картички са намерили място в това прелестно магазинче.
    Желая успех на теб и на Таня :)

    Изпращам ти много усмивки :)

    ОтговорИзтриване
  2. Нели, страхотно магазинче!
    Чудесна работа в екип :)) Пожелавам Ви и за напред още много :)

    ОтговорИзтриване